- opakowanie ravioli z serem,
- mały majonez,
- jeden ogórek,
- mała garść drobno koperku.
1.Ogórka pokroić drobno i posolić.
2.Ugotować ravioli (15-20 minut) jak normalny makaron (dosolić podczas gotowania).
Makaron ten może być w kształcie rogalików. Po ugotowaniu przelać zimną wodą (żeby nie czekać:)
3. Posiekać drobno koperek. Jeśli garść to za mało - dodać ciut więcej.
4. Wszystko zmieszać.
5. Odstawić do lodówki na godzinkę i już! :)
Ja też właśnie preferuję pastele.
OdpowiedzUsuńNie pamiętam skąd sukienka, ale była na jednej z pierwszych stron w kategorii sukienki na polyvore.com więc na pewno znajdziesz :)
Pozdrawiam
xxxx
Monika Dawidowicz - www.movsmo.net
Oj uwielbiam blogi, gdzie pojawiają się kulinarne inspiracje! Przepis wygląda na dosyć prosty, a pierożki na bardzo smaczne! Poza tym uwielbiam włoską kuchnię. Na pewno będę tu zaglądała częściej i już czekam na kolejne przepisy! :)
OdpowiedzUsuńPozdrawiam i zapraszam do mnie. :)
http://www.fashion-life.pl/